Over Van Regteren P&O

 

Met haar jarenlange ervaring weet Dianne van Regteren waar ze het over heeft als het gaat om personeel en organisatie. Zij heeft zich voor u als ondernemer weten te ontwikkelen tot een goede, breed inzetbare gesprekspartner.

Sinds januari 2013 is Van Regteren P&O officieel uw partner voor moeilijke personeelsvraagstukken. Dankzij de dynamiek van het vak personeel en organisatie weet Dianne precies wat bedrijven vragen: structuur, snelle antwoorden en duidelijkheid.


 

Ondersteuning

 

U kunt van Van Regteren P&O uit Vroomshoop resultaatgerichte en praktische ondersteuning verwachten. Dit bij allerlei voorkomende P&O-werkzaamheden. Daarbij valt te denken aan onder andere werving & selectie, verzuimmanagement, opleidingen, coaching, functiebeschrijvingen, personeelsbeleid, administratie, dossiervorming en outplacement.

Van Regteren P&O staat bekend om haar adviserende en ondersteunende rol. Daarbij vindt Dianne enthousiasme en betrokkenheid belangrijk. Aandacht voor de organisatie én voor de medewerkers. Resultaatgericht en praktisch blijven denken. Daar komen we verder mee!